TERCERA TANDA PRIMERA SESSIÓ: ENS CAL PLUJA PER A QUÈ LES PLANTES CREIXIN

Comencem tanda nova després d'un petit descans i això vol dir noves presentacions i descobriments. Com sempre, hem sortit a regar l'entrada i les plantes de l'hort mentre complementàriament, s'ha anat explicant el que ha passat a les sessions anteriors.



Ha estat divertit i interessant veure que la sembra que vam fer ja fa una mica de temps, està sent tot un èxit! Mireu...




Després d'això , hem parlat sobre la importància dels aliments per les plantes i ens hem preguntat d'on surt l'aigua que necessiten.

Finalment, tots hem coincidit que quan hi ha núvols hi ha aigua que cau del cel i així es reguen de forma natural les plantes del nostre hortet.

Per deixar constància d'aquesta observació, hem seguit construint el nuvolet que el grup anterior va deixar a mitges  però aquest cop hem afegit les gotetes de pluja fetes amb taps d'ampolles.

No us penseu que ha estat una feina fàcil ja que primer els hem hagut d'ordenar fent una sèrie de colors, fer-los forats i passar-los per un fil de pescar!


Mireu, mireu com està quedant....



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El nostre projecte

Una de les actuacions que duem a terme a la nostra escola per a treballar la sostenibilitat, l'emmarquem dins el projecte d'Intel·l...