El nostre projecte

Una de les actuacions que duem a terme a la nostra escola per a treballar la sostenibilitat, l'emmarquem dins el projecte d'Intel·ligències Múltiples, concretament dins la intel·ligència Naturalista.

Des d'aquest espai, organitzat per tallers, els alumnes de la nostra escola s'agrupen en dos grups que treballen de forma paral·lela: el grup de petits: de 1r curs a 3r; i el grup de grans: de 4t a 6è curs.

Una de les actuacions dutes a terme per a promoure la sostenibilitat és la creació d'un hort urbà, el qual comencem analitzant, des dels tallers, les característiques de la nostra escola, les necessitats que ens ajudaran a emmarcar el procés a seguir i la diagnosi que se'n desprèn, per a començar a caminar cap a la sostenibilitat i fer-nos més conscients de la necessitat de ser una escola i una societat més verda per fer del nostre entorn un espai més agradable i natural.

Per aconseguir aquest objectiu, des d'aquest any passem a formar part del programa Agenda 21 escolar emmarcat dins el projecte Escoles + Sostenibles i la xarxa d'escoles per a la sostenibilitat de Catalunya.

Des d'aquest blog podreu anar seguint com iniciem el procés i com el duem a terme.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El nostre projecte

Una de les actuacions que duem a terme a la nostra escola per a treballar la sostenibilitat, l'emmarquem dins el projecte d'Intel·l...